Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Codee Kyzian FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Tomasek geeft een hoge lob. Liński probeert de bal aan de voet te houden. Kulwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulwiec schiet op doel. Bernat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Codee - Kyzian FC 0:1

14e minuut.
Bernat met een harde bal richting middenveld. Daszek met een sublieme pass. Tomasek heeft problemen om de bal te vangen. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Codee - Kyzian FC 0:2

18e minuut.
Daar is Liński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara passt de bal met de wreef. Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis met een sublieme pass. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec draait met de bal, schiet en ... Bernat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Codee 60%, Kyzian FC 40%.
Codee - Kyzian FC 0:2

54e minuut.
Cichacki is nu in balbezit. Słyk is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cichacki ... Strafschop! Słyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Słyk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Weselik probeert de bal aan de voet te houden. Daszek speelt de bal door. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Kulwiec haalt uit met een fantastische trap. Bernat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis onderschept slim de pass. Ilis passt de bal in één keer door. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Codee - Kyzian FC 0:3

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Ilis de bal onder controle te krijgen. Pala rent richting de bal. Pala met een sublieme pass. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz schiet op doel. Ząbek bokst de bal weg.

87e minuut.
Weselik geeft de bal voor. Daar is Mikliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikliński speelt de bal door. Pala rent richting de bal. Pala geeft de bal voor. Ząbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kulwiec is nu in balbezit. Stolc is nu in balbezit. Ilis is nu in balbezit. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Codee 49%, Kyzian FC 51%.
Codee - Kyzian FC 0:3