Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AsuSS Team Mackoo C.F
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Nawrot is nu in balbezit. Meler rent richting de bal. Nawrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Meler onderschept slim de pass. Meler schiet op doel. Kłos bokst de bal weg.

10e minuut.
Iwański is nu in balbezit. Przytuła rent richting de bal. Iwański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iwański krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kopertowski rent richting de bal. Wielgo is nu in balbezit. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AsuSS Team - Mackoo C.F 0:1

19e minuut.
Szamszon rent richting de bal. Meler verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Meler onderschept slim de pass. Meler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Iwański speelt de bal door. Paluch rent richting de bal. Paluch speelt de bal door. Meler bereikt de bal nog maar net als eerste. Meler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Meler is nu in balbezit. Iwański bereikt de bal nog maar net als eerste. Meler is nu in balbezit. Iwański rent richting de bal. Iwański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Marcinkowski geeft de bal voor. Kopertowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Górkiewicz met een sublieme pass. Iwański is nu in balbezit. Iwański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Marcinkowski passt de bal zonder na te denken. Suwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon haalt uit met een fantastische trap. Szpilka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AsuSS Team - Mackoo C.F 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AsuSS Team 42%, Mackoo C.F 58%.
AsuSS Team - Mackoo C.F 0:2

52e minuut.
Paluch met een sublieme pass. Meler is nu in balbezit. Wielgo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopertowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Wojtyła met een sublieme pass. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon passt de bal in één keer door. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Weiher de bal. Szamszon onderschept slim de pass. Met opzet legt Kopertowski zijn tegenspeler op de grond. Kopertowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Szamszon raakt geblesseerd tijdens het duel. Wielgo met een snel genomen vrije trap. Paal! Damiański heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. Szpilka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Iwański rent richting de bal. Meler heeft problemen om de bal te vangen. Iwański is nu in balbezit. Meler rent richting de bal. Meler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AsuSS Team 52%, Mackoo C.F 48%.
AsuSS Team - Mackoo C.F 0:2