Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batel tim Muzyka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Koźmiński probeert naar een medespeler te passen. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk passt de bal met de wreef. Cecot rent richting de bal. Cecot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cichos rent richting de bal. Cichos geeft een hoge lob. Cecot is nu in balbezit. Sak rent richting de bal. Sak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Smelik de bal onder controle te krijgen. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik rent richting de bal. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok draait met de bal, schiet en ... Kopciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batel tim - Muzyka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batel tim 45%, Muzyka 55%.
Batel tim - Muzyka 1:0

53e minuut.
Sak is nu in balbezit. Kurach verovert de bal door een tackle van achteren. Tywralski speelt de bal door. Cecot is nu in balbezit. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Batel tim - Muzyka 1:1

69e minuut.
Krzyżok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szeremet komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Koźmiński speelt de bal door. Kurach heeft problemen om de bal te vangen. Kurach geeft de bal voor. Szeremet is nu in balbezit. Szeremet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batel tim - Muzyka 2:1

80e minuut.
Obłoczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Smelik de bal. Adamczuk probeert naar een medespeler te passen. Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Borubar de bal onder controle te krijgen. Szeremet is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batel tim 39%, Muzyka 61%.
Batel tim - Muzyka 2:1