Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Chuwdu do utraty tchu EXPLORAZ
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Szawan rent richting de bal. Łoszkowski onderschept slim de pass. Łoszkowski speelt de bal door. Rostowski rent richting de bal. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Chuwdu do utraty tchu - EXPLORAZ 1:0

23e minuut.
Kmiecik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bartoszewski de bal. Zahorski rent richting de bal. Zahorski haalt uit met een fantastische trap. Szulej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Chuwdu do utraty tchu - EXPLORAZ 1:1

35e minuut.
Walewski met de inworp. Łoszkowski rent richting de bal. Łoszkowski geeft een lange en hoge pass. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosiewicz. Bagina raakt geblesseerd tijdens het duel. Bagina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Gielnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gielnik zijn tegenspeler op de grond. Gielnik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Chuwdu do utraty tchu 42%, EXPLORAZ 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Chuwdu do utraty tchu - EXPLORAZ 1:1

52e minuut.
Szawan geeft een lange en hoge pass. Święconek geeft een hoge lob. Bogusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Chuwdu do utraty tchu - EXPLORAZ 1:2

72e minuut.
Bogusz met een sublieme pass. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan passt de bal met de wreef. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bogusz passt de bal zonder na te denken. Bagina heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szawan. Szawan krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bogusz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gielnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rosiewicz de bal. Rosiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Niejadlik probeert de bal aan de voet te houden. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Szulej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Gielnik is nu in balbezit. Bartoszewski is nu in balbezit. Bartoszewski passt de bal in één keer door. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Chuwdu do utraty tchu 59%, EXPLORAZ 41%.
RKS Chuwdu do utraty tchu - EXPLORAZ 1:2