Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Piliki fc sielsko
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Borysewicz kopt de bal weg. Zwolski rent richting de bal. Madejczyk is nu in balbezit. Zwolski is nu in balbezit. Zwolski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zwolski rent richting de bal. Zwolski passt de bal met de wreef. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap. Dziubański probeert de bal aan de voet te houden. Gorączko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madejczyk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Piliki - fc sielsko 1:0

24e minuut.
Akimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Akimowicz probeert naar een medespeler te passen. Madejczyk is nu in balbezit. Daar is Madejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madejczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Zwolski verovert de bal door een tackle van achteren. Zwolski passt de bal zonder na te denken. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap. Dziubański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zasusz zal de hoekschop nemen. Akimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kwoka rent richting de bal. Kwoka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brygoła met een snelle inworp. Zwolski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Garbuz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klatt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borysewicz rent richting de bal. Borysewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Piliki 43%, fc sielsko 57%.
FC_Piliki - fc sielsko 1:0

51e minuut.
Borysewicz onderschept slim de pass. Borysewicz draait met de bal, schiet en ... Widacha kopt de bal weg. Klatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Akimowicz passt de bal in één keer door. Madejczyk is nu in balbezit. Dziubański rent richting de bal. Madejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Madejczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sodomlak geeft een hoge lob. Inworp. Brygoła met de inworp. Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Piliki 48%, fc sielsko 52%.
FC_Piliki - fc sielsko 1:0