Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borowiec Czarni Jazło
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.9
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gancarczyk is nu in balbezit. Gancarczyk met een sublieme pass. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda geeft een lange en hoge pass. Walaszek heeft problemen om de bal te vangen. Krykwiński rent richting de bal. Krykwiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gdeszyński speelt de bal door. Styczek is nu in balbezit. Styczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gniadek geeft de bal voor. Styczek rent richting de bal. Styczek passt de bal met de wreef. Krykwiński is nu in balbezit. Krykwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pitras trapt de bal weg van het doel. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gancarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Gancarczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Parejro kan de bal niet met de borst controleren. Rajtuz is nu in balbezit. Parejro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parejro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borowiec 37%, Czarni Jazło 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Borowiec - Czarni Jazło 0:0

70e minuut.
Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczek rent richting de bal. Styczek passt de bal met de wreef. Zdunek rent richting de bal. Zdunek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Gutfeld rent richting de bal. Gutfeld passt de bal zonder na te denken. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek draait met de bal, schiet en ... Rams probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borowiec - Czarni Jazło 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borowiec 37%, Czarni Jazło 63%.
FC Borowiec - Czarni Jazło 0:1