Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EXPLORAZ Hopowianie
Normal Tactiek Defend
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 26.4
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bereza trapt de bal weg. Szadecki kopt de bal weg. Wanatowicz rent richting de bal. Książek onderschept slim de pass. Książek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Szawan heeft problemen om de bal te vangen. Książek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szawan. Szawan krijgt een gele kaart. Książek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szadecki met een snel genomen vrije trap. Książek rent richting de bal. Książek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Szadecki is nu in balbezit. Szadecki passt de bal in één keer door. Książek bereikt de bal nog maar net als eerste. Książek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EXPLORAZ - Hopowianie 0:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szadecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Plafko rent richting de bal. Plafko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Szadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niejadlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szadecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXPLORAZ 48%, Hopowianie 52%.
EXPLORAZ - Hopowianie 0:1

51e minuut.
Szadecki onderschept slim de pass. Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadecki onderschept slim de pass. Szadecki schiet op doel. Jachowicz probeert de bal aan de voet te houden. Bereza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Szawan is nu in balbezit. Szadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Szadecki speelt de bal door. Książek rent richting de bal. Książek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Bereza trapt de bal weg van het doel. Szadecki speelt de bal door. Książek is nu in balbezit. Książek schiet op doel. Bereza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Szawan speelt de bal door. Smoła rent richting de bal. Smoła passt de bal in één keer door. Książek is nu in balbezit. Książek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EXPLORAZ - Hopowianie 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXPLORAZ 56%, Hopowianie 44%.
EXPLORAZ - Hopowianie 0:2