Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Chuwdu do utraty tchu Ducks Anaheim
Normal Tactiek U siebie
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 28.4
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Szulej probeert naar een medespeler te passen. Kłopotek kopt de bal weg. Polanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto is nu in balbezit. Colotto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Iozzi passt de bal in één keer door. Kłopotek is nu in balbezit. Bogusz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bogusz krijgt een gele kaart. Kłopotek raakt geblesseerd tijdens het duel. Niemiec met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Łożyński met een sublieme pass. Kłopotek heeft problemen om de bal te vangen. Kłopotek passt de bal zonder na te denken. Colotto is nu in balbezit. Colotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Chuwdu do utraty tchu - Ducks Anaheim 0:1

16e minuut.
Święconek speelt de bal door. Kłopotek is nu in balbezit. Kłopotek probeert naar een medespeler te passen. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel. Szulej bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Chuwdu do utraty tchu - Ducks Anaheim 0:2

20e minuut.
Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gvirtz met een sublieme pass. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Chuwdu do utraty tchu - Ducks Anaheim 0:3

31e minuut.
Gvirtz passt de bal in één keer door. Colotto is nu in balbezit. Colotto probeert naar een medespeler te passen. Sławoj rent richting de bal. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Polanowski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Niemiec geeft een lange en hoge pass. Gvirtz probeert naar een medespeler te passen. Colotto rent richting de bal. Colotto draait met de bal, schiet en ... Święconek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Torre kopt de bal weg. Kłopotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto rent richting de bal. Colotto draait met de bal, schiet en ... Szulej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Chuwdu do utraty tchu - Ducks Anaheim 0:4

43e minuut.
Krokowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemiec met een snelle inworp. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Chuwdu do utraty tchu 62%, Ducks Anaheim 38%.
RKS Chuwdu do utraty tchu - Ducks Anaheim 0:4

47e minuut.
Niemiec met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walewski met een snelle inworp. Łoszkowski is nu in balbezit. Łoszkowski haalt uit met een fantastische trap. Szabó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Inworp. Murillo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spisz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Szulej met een sublieme pass. Kłopotek kopt de bal weg. Daar is Polanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spisz rent richting de bal. Spisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chudy komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopotek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłopotek speelt de bal door. Spisz is nu in balbezit. Spisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chudy zal de hoekschop nemen. Kłopotek kopt de bal weg. Spisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Chuwdu do utraty tchu - Ducks Anaheim 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Chuwdu do utraty tchu 59%, Ducks Anaheim 41%.
RKS Chuwdu do utraty tchu - Ducks Anaheim 0:5