Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ducks Anaheim RKS Chuwdu do utraty tchu
U siebie Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Święconek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gvirtz zal de hoekschop nemen. Mateiaş springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Daar is Polanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateiaş rent richting de bal. Paal!

24e minuut.
Pilarczyk geeft een hoge lob. Mateiaş kopt de bal weg. Bagina heeft problemen om de bal te vangen. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto draait met de bal, schiet en ... Szulej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Walewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvirtz onderschept slim de pass. Gvirtz speelt de bal door. Klungelig pakt Mateiaş de bal. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı onderschept slim de pass. Łoszkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łoszkowski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Colotto is nu in balbezit. Colotto passt de bal zonder na te denken. Bacchini rent richting de bal. Colotto rent richting de bal. Colotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - RKS Chuwdu do utraty tchu 1:0

39e minuut.
Bacchini geeft een lange en hoge pass. Colotto is nu in balbezit. Colotto passt de bal in één keer door. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gvirtz onderschept slim de pass. Gvirtz met een sublieme pass. Mateiaş heeft problemen om de bal te vangen. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - RKS Chuwdu do utraty tchu 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 27%, RKS Chuwdu do utraty tchu 73%.
Ducks Anaheim - RKS Chuwdu do utraty tchu 2:0

47e minuut.
Bartoszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mateiaş probeert naar een medespeler te passen. Polanowski is nu in balbezit. Colotto onderschept slim de pass. Colotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Colotto geeft de bal voor. Szulej probeert naar een medespeler te passen. Krokowicz kopt de bal weg. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - RKS Chuwdu do utraty tchu 3:0

55e minuut.
Daar is Szreder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szreder geeft een hoge lob. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini is nu in balbezit. Bacchini passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colotto rent richting de bal. Szulej speelt de bal door. Szreder kopt de bal weg. Daar is Mateiaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateiaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bogusz rent richting de bal. Volder rent richting de bal. Volder probeert naar een medespeler te passen. Łożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łożyński met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Inworp. Niemiec komt het veld opgelopen. Spisz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto passt de bal zonder na te denken. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frankiewicz komt het veld opgelopen. Szulej met een harde bal richting middenveld. Bartoszewski kopt de bal weg. Spisz rent richting de bal. Spisz draait met de bal, schiet en ... Polanowski probeert de bal aan de voet te houden. Szulej bokst de bal weg.

72e minuut.
Krokowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gvirtz met de inworp. Niemiec is nu in balbezit. Niemiec geeft de bal voor. Szulej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - RKS Chuwdu do utraty tchu 4:0

76e minuut.
Spisz rent richting de bal. Spisz passt de bal met de wreef. Gvirtz geeft de bal voor. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bogusz rent richting de bal. Bogusz geeft een lange en hoge pass. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto onderschept slim de pass. Colotto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Frankiewicz passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bartoszewski de bal onder controle te krijgen. Święconek is nu in balbezit. Colotto verovert de bal door een tackle van achteren. Colotto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krokowicz is nu in balbezit. Colotto onderschept slim de pass. Colotto geeft een hoge lob. Spisz rent richting de bal. Spisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 31%, RKS Chuwdu do utraty tchu 69%.
Ducks Anaheim - RKS Chuwdu do utraty tchu 4:0