Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EXPLORAZ Ducks Anaheim
Normal Tactiek U siebie
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 32.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


11e minuut.
Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto verovert de bal door een tackle van achteren. Colotto geeft de bal voor. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jachowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bereza probeert wanhopig de bal te grijpen. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto onderschept slim de pass. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EXPLORAZ - Ducks Anaheim 0:1

35e minuut.
Volder rent richting de bal. Rosiewicz onderschept slim de pass. Rosiewicz geeft de bal voor. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EXPLORAZ - Ducks Anaheim 0:2

40e minuut.
Colotto verovert de bal door een tackle van achteren. Colotto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mateiaş de bal. Mateiaş schiet op doel. Bereza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Bacchini is nu in balbezit. Bacchini met een sublieme pass. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto verovert de bal door een tackle van achteren. Colotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jastrzębski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gvirtz met een snelle inworp. Colotto rent richting de bal. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXPLORAZ 69%, Ducks Anaheim 31%.
EXPLORAZ - Ducks Anaheim 0:2

46e minuut.
Mateiaş geeft de bal voor. Klungelig pakt Łożyński de bal. Łożyński met een sublieme pass. Colotto rent richting de bal. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Volder met een sublieme pass. Wanatowicz is nu in balbezit. Łożyński onderschept slim de pass. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bacchini is nu in balbezit. Bacchini speelt de bal door. Jachowicz is nu in balbezit. Mateiaş onderschept slim de pass. Mateiaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Łożyński probeert naar een medespeler te passen. Bacchini is nu in balbezit. Mateiaş rent richting de bal. Bacchini geeft een hoge lob. Colotto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik passt de bal in één keer door. Daar is Zahorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EXPLORAZ - Ducks Anaheim 1:2

61e minuut.
Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch begaat een overtreding. Zahorski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niemiec komt het veld opgelopen. Spisz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frankiewicz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bereza speelt de bal door. Rosiewicz rent richting de bal. Zahorski rent richting de bal. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rypkamito speelt de bal door. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini passt de bal met de wreef. Spisz rent richting de bal. Spisz schiet op doel. Bereza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXPLORAZ 69%, Ducks Anaheim 31%.
EXPLORAZ - Ducks Anaheim 1:2