Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hopowianie RKS Chuwdu do utraty tchu
Defend Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Plafko met een sublieme pass. Szadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadecki passt de bal zonder na te denken. Książek bereikt de bal nog maar net als eerste. Książek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bagina speelt de bal door. Szadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadecki speelt de bal door. Książek rent richting de bal. Książek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopowianie - RKS Chuwdu do utraty tchu 1:0

28e minuut.
Święconek speelt de bal door. Bogusz rent richting de bal. Szadecki begaat een overtreding. Szadecki krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Polanowski rent richting de bal. Polanowski geeft een hoge lob. Ociepa kopt de bal weg. Szadecki rent richting de bal. Szadecki draait met de bal, schiet en ... Szulej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Ociepa kopt de bal weg. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Książek begaat een overtreding. Książek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopowianie 40%, RKS Chuwdu do utraty tchu 60%.
Hopowianie - RKS Chuwdu do utraty tchu 1:0

55e minuut.
Frankowski rent richting de bal. Smoła verovert de bal door een tackle van achteren. Smoła passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Książek de bal. Książek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rostowski passt de bal zonder na te denken. Szadecki heeft problemen om de bal te vangen. Bogusz begaat een overtreding. Bogusz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Smoła met de inworp. Szadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogusz. Bogusz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Ociepa is nu in balbezit. Ociepa speelt de bal door. Smoła probeert naar een medespeler te passen. Książek is nu in balbezit. Książek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopowianie 35%, RKS Chuwdu do utraty tchu 65%.
Hopowianie - RKS Chuwdu do utraty tchu 1:0