Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc sielsko Ducks Anaheim
Normal Tactiek U siebie
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 30.9
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Mateiaş is nu in balbezit. Kłopotek speelt de bal door. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz schiet op doel. Gorączko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sielsko - Ducks Anaheim 0:1

18e minuut.
Gvirtz met een snelle inworp. Daar is Kwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwast geeft een lange en hoge pass. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Borysewicz kopt de bal weg. Niemiec rent richting de bal. Futyma maakt een afschuwelijke overtreding. Futyma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sielsko 72%, Ducks Anaheim 28%.
fc sielsko - Ducks Anaheim 0:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saccomani komt het veld opgelopen. Kwast met een snelle inworp. Daar is Spisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spisz geeft een lange en hoge pass. Gorączko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sielsko - Ducks Anaheim 0:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turpin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haspolatlı komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Niemiec onderschept slim de pass. Niemiec passt de bal met de wreef. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sielsko - Ducks Anaheim 0:3

69e minuut.
Kwast is nu in balbezit. Kwast passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sodomlak de bal. Gvirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvirtz geeft een hoge lob. Gorączko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turpin rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bacchini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saccomani geeft een lange en hoge pass. Turpin is nu in balbezit. Turpin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sielsko - Ducks Anaheim 0:4

75e minuut.
Turpin geeft een hoge lob. Bacchini is nu in balbezit. Bacchini passt de bal zonder na te denken. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klatt geeft een hoge lob. Szreder is nu in balbezit. Szreder geeft de bal voor. Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turpin geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sielsko - Ducks Anaheim 0:5

82e minuut.
Nędza is nu in balbezit. Nędza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwast met een snelle inworp. Turpin geeft een lange en hoge pass. Gorączko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast speelt de bal door. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc sielsko - Ducks Anaheim 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sielsko 78%, Ducks Anaheim 22%.
fc sielsko - Ducks Anaheim 0:6