Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ducks Anaheim fc sielsko
U siebie Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 17.3
good Schieten poor
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Gorączko trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łożyński met een snelle inworp. Dyduch is nu in balbezit. Dyduch geeft een hoge lob. Gorączko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colotto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - fc sielsko 1:0

5e minuut.
Daar is Jaskółka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacchini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaskółka. Bacchini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bacchini kan niet meer verder spelen. Niemiec komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Kwoka is nu in balbezit. Volder onderschept slim de pass. Volder passt de bal met de wreef. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Guzik rent richting de bal. Colotto verovert de bal door een tackle van achteren. Colotto passt de bal zonder na te denken. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jaskółka rent richting de bal. Niemiec onderschept slim de pass. Mateiaş is nu in balbezit. Niemiec is nu in balbezit. Niemiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Volder rent richting de bal. Volder speelt de bal door. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Gorączko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - fc sielsko 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 24%, fc sielsko 76%.
Ducks Anaheim - fc sielsko 2:0

53e minuut.
Kwoka is nu in balbezit. Mateiaş verovert de bal door een tackle van achteren. Niemiec rent richting de bal. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Guzik geeft de bal voor. Daar is Jaskółka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gvirtz rent richting de bal. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gorączko trapt de bal weg van het doel. Dyduch speelt de bal door. Kwoka is nu in balbezit. Niemiec onderschept slim de pass. Niemiec geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spisz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Volder bereikt de bal nog maar net als eerste. Volder geeft een hoge lob. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz schiet op doel. Gorączko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - fc sielsko 3:0

63e minuut.
Kwoka rent richting de bal. Spisz onderschept slim de pass. Spisz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Colotto de bal. Colotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łożyński met de inworp. Volder is nu in balbezit. Volder geeft de bal voor. Spisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Frankiewicz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Frankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sodomlak begaat een overtreding. Frankiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gvirtz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Niemiec passt de bal zonder na te denken. Volder bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz rent richting de bal. Spisz schiet op doel. Nędza probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frankiewicz zal de hoekschop nemen. Spisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nędza trapt de bal weg. Frankiewicz kopt de bal weg. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Sodomlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frankiewicz rent richting de bal. Frankiewicz geeft een hoge lob. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Colotto haalt uit met een fantastische trap. Frankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankiewicz geeft een hoge lob. Colotto krijgt zijn hoofd ertegen. Gorączko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - fc sielsko 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 33%, fc sielsko 67%.
Ducks Anaheim - fc sielsko 4:0