Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hopowianie fc sielsko
Defend Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Karpacz is nu in balbezit. Smoła onderschept slim de pass. Smoła probeert naar een medespeler te passen. Książek rent richting de bal. Książek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Szadecki passt de bal zonder na te denken. Sodomlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Książek begaat een overtreding. Książek krijgt een gele kaart. Sodomlak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Stasiuk passt de bal met de wreef. Szadecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwoka. Szadecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plafko met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Szulej is nu in balbezit. Plafko rent richting de bal. Plafko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Książek de bal. Książek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Druciak geeft een hoge lob. Daar is Książek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sodomlak rent richting de bal. Książek onderschept slim de pass. Książek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopowianie 40%, fc sielsko 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hopowianie - fc sielsko 0:0

50e minuut.
Szadecki rent richting de bal. Szadecki passt de bal met de wreef. Książek is nu in balbezit. Książek schiet op doel. Dziubański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ociepa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szadecki de bal. Szadecki speelt de bal door. Książek is nu in balbezit. Książek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopowianie - fc sielsko 1:0

61e minuut.
Karpacz rent richting de bal. Smoła rent richting de bal. Met opzet legt Karpacz zijn tegenspeler op de grond. Smoła wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Kwoka onderschept slim de pass. Kwoka met een sublieme pass. Sodomlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Książek verovert de bal door een tackle van achteren. Książek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopowianie - fc sielsko 2:0

73e minuut.
Książek onderschept slim de pass. Jaskółka rent richting de bal. Książek verovert de bal door een tackle van achteren. Szadecki rent richting de bal. Szadecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gorączko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopowianie - fc sielsko 3:0

88e minuut.
Kwoka passt de bal zonder na te denken. Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borysewicz passt de bal in één keer door. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopowianie 38%, fc sielsko 62%.
Hopowianie - fc sielsko 3:0