Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Chuwdu do utraty tchu Czarni Jazło
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


33e minuut.
Frankowski passt de bal in één keer door. Gutfeld is nu in balbezit. Rostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łoszkowski is nu in balbezit. Łoszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Chuwdu do utraty tchu - Czarni Jazło 1:0

35e minuut.
Rajtuz heeft problemen om de bal te vangen. Rajtuz met een sublieme pass. Chiniewicz rent richting de bal. Rostowski onderschept slim de pass. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Chuwdu do utraty tchu 48%, Czarni Jazło 52%.
RKS Chuwdu do utraty tchu - Czarni Jazło 1:0

48e minuut.
Gniadek speelt de bal door. Zdunek is nu in balbezit. Bogusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams verovert de bal door een tackle van achteren. Rams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Frankowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina speelt de bal door. Łoszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Gutfeld passt de bal in één keer door. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek probeert naar een medespeler te passen. Rams rent richting de bal. Rams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Chuwdu do utraty tchu 43%, Czarni Jazło 57%.
RKS Chuwdu do utraty tchu - Czarni Jazło 1:0