Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Piliki EXPLORAZ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Jastrzębski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zasusz met de inworp. Zwolski rent richting de bal. Zwolski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Bieniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwolski rent richting de bal. Zwolski passt de bal met de wreef. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zahorski rent richting de bal. Przeżuwacz is nu in balbezit. Przeżuwacz geeft een lange en hoge pass. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Piliki - EXPLORAZ 1:0

44e minuut.
Akimowicz geeft de bal voor. Bieniecki is nu in balbezit. Niejadlik onderschept slim de pass. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Dudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_Piliki - EXPLORAZ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Piliki 52%, EXPLORAZ 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_Piliki - EXPLORAZ 1:1

50e minuut.
Inworp. Niejadlik met de inworp. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Przeżuwacz met een sublieme pass. Bieniecki rent richting de bal. Rosiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosiewicz krijgt een gele kaart. Bieniecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bieniecki kan niet meer verder spelen. Konecki komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Wanatowicz kopt de bal weg. Madejczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jastrzębski rent richting de bal. Madejczyk onderschept slim de pass. Madejczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wdowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki rent richting de bal. Niejadlik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Piliki 45%, EXPLORAZ 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_Piliki - EXPLORAZ 1:1