Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Jazło Hopowianie
Normal Tactiek Defend
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 23.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Smoła met een sublieme pass. Klungelig pakt Wichowski de bal. Gniadek onderschept slim de pass. Szadecki onderschept slim de pass. Szadecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Szadecki is nu in balbezit. Chiniewicz rent richting de bal. Szadecki begaat een overtreding. Szadecki krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Szadecki passt de bal zonder na te denken. Plafko bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko probeert naar een medespeler te passen. Wichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko rent richting de bal. Plafko probeert naar een medespeler te passen. Wichowski rent richting de bal. Wichowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gutfeld probeert de bal aan de voet te houden. Ociepa met een sublieme pass. Klungelig pakt Gutfeld de bal. Wichowski is nu in balbezit. Wichowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Sablik rent richting de bal. Szadecki onderschept slim de pass. Sablik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sablik krijgt een gele kaart. Szadecki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szadecki kan niet meer verder spelen. Mikrus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Jazło 61%, Hopowianie 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarni Jazło - Hopowianie 0:0

55e minuut.
Mikrus probeert naar een medespeler te passen. Wichowski rent richting de bal. Gutfeld onderschept slim de pass. Mikrus onderschept slim de pass. Mikrus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Szulej speelt de bal door. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrus rent richting de bal. Wichowski is nu in balbezit. Wichowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Jazło - Hopowianie 0:1

87e minuut.
Wichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Walaszek de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mikrus zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Smoła kopt de bal weg. Mikrus rent richting de bal. Mikrus probeert naar een medespeler te passen. Wichowski rent richting de bal. Wichowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Jazło - Hopowianie 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Jazło 49%, Hopowianie 51%.
Czarni Jazło - Hopowianie 0:2