Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ducks Anaheim FC Borowiec
U siebie Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 17.8
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto passt de bal met de wreef. Prętczyński is nu in balbezit. Mateiaş onderschept slim de pass. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Klungelig pakt Styczek de bal. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini probeert naar een medespeler te passen. Colotto probeert de bal met de borst te controleren. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dyduch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gvirtz geeft de bal voor. Daar is Tomczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colotto rent richting de bal. Colotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bacchini passt de bal zonder na te denken. Krykwiński rent richting de bal. Volder bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński onderschept slim de pass. Krykwiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dyduch met een sublieme pass. Colotto rent richting de bal. Colotto passt de bal in één keer door. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - FC Borowiec 1:0

31e minuut.
Tomczak trapt de bal weg van het doel. Dyduch kopt de bal weg. Colotto heeft problemen om de bal te vangen. Colotto schiet op doel. Tomczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gvirtz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Colotto is nu in balbezit. Colotto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - FC Borowiec 2:0

36e minuut.
Frankiewicz onderschept slim de pass. Frankiewicz met een sublieme pass. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Pitras probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mateiaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogiński. Mateiaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Gvirtz met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Prętczyński de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mateiaş rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - FC Borowiec 3:0

41e minuut.
Prętczyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Frankiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bacchini is nu in balbezit. Bacchini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gancarczyk geeft een hoge lob. Frankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankiewicz speelt de bal door. Colotto rent richting de bal. Colotto draait met de bal, schiet en ... Pitras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 33%, FC Borowiec 67%.
Ducks Anaheim - FC Borowiec 3:0

47e minuut.
Bacchini geeft een hoge lob. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş probeert naar een medespeler te passen. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Łożyński komt het veld opgelopen. Niemiec komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gvirtz kopt de bal weg. Bacchini rent richting de bal. Bacchini passt de bal met de wreef. Mateiaş heeft problemen om de bal te vangen. Mateiaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - FC Borowiec 4:0

66e minuut.
Gajda rent richting de bal. Bacchini verovert de bal door een tackle van achteren. Bacchini probeert naar een medespeler te passen. Colotto rent richting de bal. Colotto geeft de bal voor. Pitras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Gajda probeert de bal aan de voet te houden. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini passt de bal in één keer door. Colotto is nu in balbezit. Colotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - FC Borowiec 5:0

70e minuut.
Spisz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Volder kopt de bal weg. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini probeert naar een medespeler te passen. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Volder bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini probeert naar een medespeler te passen. Colotto rent richting de bal. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Niemiec rent richting de bal. Niemiec geeft een lange en hoge pass. Spisz is nu in balbezit. Spisz draait met de bal, schiet en ... Pitras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - FC Borowiec 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 28%, FC Borowiec 72%.
Ducks Anaheim - FC Borowiec 6:0