Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ducks Anaheim Czarni Jazło
U siebie Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 15.5
good Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Haspolatlı speelt de bal door. Łożyński is nu in balbezit. Łożyński probeert naar een medespeler te passen. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bacchini verovert de bal door een tackle van achteren. Bacchini geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Gdeszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walaszek heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini met een sublieme pass. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Czarni Jazło 1:0

14e minuut.
Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams met een sublieme pass. Gniadek is nu in balbezit. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Czarni Jazło 2:0

21e minuut.
Kulhawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Volder onderschept slim de pass. Volder probeert naar een medespeler te passen. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Walaszek kopt de bal weg. Rajtuz probeert de bal met de borst te controleren. Gutfeld rent richting de bal. Mateiaş onderschept slim de pass. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Colotto onderschept slim de pass. Bacchini probeert naar een medespeler te passen. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Walaszek de bal onder controle te krijgen. Gdeszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łożyński zal de hoekschop nemen. Mateiaş kopt de bal weg. Colotto rent richting de bal. Colotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Czarni Jazło 3:0

42e minuut.
Kulhawik is nu in balbezit. Kulhawik passt de bal met de wreef. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş schiet op doel. Gdeszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Czarni Jazło 4:0

45e minuut.
Rams kopt de bal weg. Rajtuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niemiec speelt de bal door. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 26%, Czarni Jazło 74%.
Ducks Anaheim - Czarni Jazło 4:0

46e minuut.
Colotto onderschept slim de pass. Bacchini rent richting de bal. Colotto rent richting de bal. Colotto haalt uit met een fantastische trap. Gdeszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Czarni Jazło 5:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dyduch komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Łożyński rent richting de bal. Łożyński geeft een lange en hoge pass. Walaszek kopt de bal weg. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dyduch speelt de bal door. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Gvirtz geeft een hoge lob. Mateiaş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Czarni Jazło 6:0

63e minuut.
Mateiaş geeft een lange en hoge pass. Kulhawik probeert de bal aan de voet te houden. Gvirtz speelt de bal door. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Czarni Jazło 7:0

65e minuut.
Chiniewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Volder de bal. Volder geeft een lange en hoge pass. Colotto rent richting de bal. Colotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frankiewicz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gvirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvirtz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bacchini de bal. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Czarni Jazło 8:0

71e minuut.
Doeltrap. Spisz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bacchini rent richting de bal. Bacchini met een sublieme pass. Colotto is nu in balbezit. Colotto schiet op doel. Urbanowicz probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Gdeszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Colotto de bal onder controle te krijgen. Bacchini rent richting de bal. Bacchini passt de bal in één keer door. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz schiet op doel. Gdeszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

79e minuut.
Colotto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Walaszek de bal. Spisz rent richting de bal. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Gdeszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Czarni Jazło 9:0

80e minuut.
Frankiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Spisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spisz met een sublieme pass. Colotto rent richting de bal. Colotto haalt uit met een fantastische trap. Gdeszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Frankiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Colotto de bal. Bacchini is nu in balbezit. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Czarni Jazło 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 16%, Czarni Jazło 84%.
Ducks Anaheim - Czarni Jazło 10:0