Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hopowianie FC Borowiec
Defend Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gajda kopt de bal weg. Daar is Ociepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta is nu in balbezit. Szlachta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Szlachta met een sublieme pass. Książek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński rent richting de bal. Książek verovert de bal door een tackle van achteren. Książek haalt uit met een fantastische trap. Pitras bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopowianie - FC Borowiec 1:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stodółka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta geeft een hoge lob. Plafko probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stodółka probeert naar een medespeler te passen. Ogiński geeft de bal voor. Plafko is nu in balbezit. Szlachta verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopowianie 64%, FC Borowiec 36%.
Hopowianie - FC Borowiec 1:0

48e minuut.
Szlachta verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachta probeert naar een medespeler te passen. Krykwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krykwiński haalt uit met een fantastische trap. Sobieszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hopowianie - FC Borowiec 1:1

86e minuut.
Plafko speelt de bal door. Daar is Zagaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szlachta maakt een afschuwelijke overtreding. Szlachta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopowianie 47%, FC Borowiec 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hopowianie - FC Borowiec 1:1