Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nikisz AC Kobierzyn
fifi Tactiek 3-5-2
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen average


3e minuut.
Inworp. Niedziela met de inworp. Geerinckx speelt de bal door. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta schiet op doel. Brychczy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - AC Kobierzyn 0:1

5e minuut.
Halikowski rent richting de bal. Niedziela verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela passt de bal in één keer door. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta schiet op doel. Brychczy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - AC Kobierzyn 0:2

8e minuut.
Geerinckx onderschept slim de pass. Geerinckx geeft de bal voor. Zabaleta is nu in balbezit. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano schiet op doel. Brychczy bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Geerinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Geerinckx met een sublieme pass. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta schiet op doel. Brychczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - AC Kobierzyn 0:3

27e minuut.
Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Brychczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - AC Kobierzyn 0:4

32e minuut.
Açar speelt de bal door. Inworp. Thurman met een snelle inworp. Polkowski rent richting de bal. Polkowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Breslin rent richting de bal. Polkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Polkowski passt de bal met de wreef. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nikisz 52%, AC Kobierzyn 48%.
Fc Nikisz - AC Kobierzyn 0:4

47e minuut.
Zorlu passt de bal met de wreef. Daar is Thurman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thurman probeert naar een medespeler te passen. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Joliet probeert de bal aan de voet te houden. Grądcki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joliet. Joliet krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Klungelig pakt Breslin de bal. Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Vitagliano probeert de bal met de borst te controleren. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Vitagliano passt de bal met de wreef. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta passt de bal met de wreef. Thurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurman schiet op doel. Brychczy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Pieniniemi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klinik verovert de bal door een tackle van achteren. Klinik passt de bal in één keer door. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - AC Kobierzyn 0:5

73e minuut.
Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano met een sublieme pass. Klungelig pakt Zabaleta de bal. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano passt de bal zonder na te denken. Brychczy bokst de bal weg. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - AC Kobierzyn 0:6

76e minuut.
Daar is Andronic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic met een sublieme pass. Thurman speelt de bal door. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano draait met de bal, schiet en ... Brychczy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Niedziela is nu in balbezit. Zorlu begaat een overtreding. Niedziela raakt geblesseerd tijdens het duel. Radacki met een snel genomen vrije trap. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Brychczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - AC Kobierzyn 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nikisz 63%, AC Kobierzyn 37%.
Fc Nikisz - AC Kobierzyn 0:7