Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC kobylaki FC Code
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Rylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński onderschept slim de pass. Słomczyński speelt de bal door. Wagarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagarowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wagarowicz schiet op doel. Jakiel kopt de bal weg. Rzeski is nu in balbezit. Bulanda verovert de bal door een tackle van achteren. Bulanda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bakiera rent richting de bal. Gąsiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiorek met een sublieme pass. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kobylaki - FC Code 0:1

33e minuut.
Rojek is nu in balbezit. Gąsiorek onderschept slim de pass. Gąsiorek probeert naar een medespeler te passen. Cwyl rent richting de bal. Cwyl schiet op doel. Delikatny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kwiatkowski met de inworp. Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek geeft een lange en hoge pass. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kobylaki - FC Code 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kobylaki 54%, FC Code 46%.
FC kobylaki - FC Code 0:2

47e minuut.
Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Słomczyński geeft een lange en hoge pass. Bulanda rent richting de bal. Bulanda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kobylaki - FC Code 1:2

69e minuut.
Doeltrap. Napalony met een harde bal richting middenveld. Sidoruk geeft de bal voor. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pisula rent richting de bal. Kwiatkowski onderschept slim de pass. Kwiatkowski met een sublieme pass. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rzeski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gąsiorek probeert naar een medespeler te passen. Łoszkowski is nu in balbezit. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Delikatny met een harde bal richting middenveld. Jakiel probeert de bal met de borst te controleren. Rojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakiel onderschept slim de pass. Jakiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kobylaki - FC Code 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kobylaki 60%, FC Code 40%.
FC kobylaki - FC Code 1:3