Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Code FC kobylaki
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lefkowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Muszarski de bal. Muszarski passt de bal met de wreef. Wagarowicz is nu in balbezit. Wagarowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - FC kobylaki 0:1

11e minuut.
Rojek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jakiel de bal. Jakiel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cwyl de bal. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rzeski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeski geeft een lange en hoge pass. Kabut probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rzeski neemt de hoekschop. Delikatny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Jakiel de bal. Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Słomczyński met een sublieme pass. Wagarowicz is nu in balbezit. Wagarowicz draait met de bal, schiet en ... Napalony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Code 41%, FC kobylaki 59%.
FC Code - FC kobylaki 0:1

58e minuut.
Jakiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wilmowicz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rojek is nu in balbezit. Rojek probeert naar een medespeler te passen. Cwyl speelt de bal door. Gąsiorek probeert de bal met de borst te controleren. Gąsiorek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rzeski kopt de bal weg. Młotkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dyluś rent richting de bal. Cwyl onderschept slim de pass. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Code - FC kobylaki 1:1

79e minuut.
Młotkowski geeft de bal voor. Muszarski kopt de bal weg. Rojek heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek schiet op doel. De bal raakt de paal. Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gąsiorek rent richting de bal. Gąsiorek met een sublieme pass. Cwyl rent richting de bal. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Delikatny probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cwyl rent richting de bal. Cwyl passt de bal in één keer door. Wilmowicz probeert naar een medespeler te passen. Gąsiorek rent richting de bal. Gąsiorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - FC kobylaki 2:1

88e minuut.
Wagarowicz controleert de bal met de borst. Wagarowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łoszkowski de bal. Słomczyński onderschept slim de pass. Słomczyński haalt uit met een fantastische trap. Napalony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Code 47%, FC kobylaki 53%.
FC Code - FC kobylaki 2:1