Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liszki Team Bloki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Rabczewski passt de bal in één keer door. Karkowski is nu in balbezit. Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski haalt uit met een fantastische trap. Wiadro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liszki - Team Bloki 1:0

26e minuut.
Skolek rent richting de bal. Skolek geeft een hoge lob. Odolan kopt de bal weg. Stąporski is nu in balbezit. Stąporski met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bagiński met een snelle inworp. Klungelig pakt Rabczewski de bal. Stąporski begaat een overtreding. Stąporski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tyczkała geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pietryka heeft problemen om de bal te vangen. Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pietryka probeert de bal met de borst te controleren. Pietryka geeft de bal voor. Aranowski probeert de bal aan de voet te houden. Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liszki 33%, Team Bloki 67%.
FC Liszki - Team Bloki 1:0

47e minuut.
Stąporski met een sublieme pass. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit passt de bal in één keer door. Waleski is nu in balbezit. Waleski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Stąporski passt de bal met de wreef. Karkowski is nu in balbezit. Stąporski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stąporski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

50e minuut.
Skolek rent richting de bal. Skolek geeft een hoge lob. Waleski rent richting de bal. Waleski schiet op doel. Rudzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Liszki - Team Bloki 1:1

76e minuut.
Zawadziński geeft de bal voor. Odolan rent richting de bal. Odolan probeert naar een medespeler te passen. Waleski rent richting de bal. Waleski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dyrda met een snelle inworp. Karkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkowski passt de bal zonder na te denken. Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liszki 54%, Team Bloki 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Liszki - Team Bloki 1:1