Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Code Fc Nikisz
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Łoszkowski onderschept slim de pass. Bzdak verovert de bal door een tackle van achteren. Bzdak passt de bal zonder na te denken. Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Scyzoryk is nu in balbezit. Scyzoryk passt de bal met de wreef. Cwyl is nu in balbezit. Gąsiorek rent richting de bal. Gąsiorek haalt uit met een fantastische trap. Trojan bokst de bal weg.

14e minuut.
Scyzoryk geeft een lange en hoge pass. Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki passt de bal in één keer door. Bzdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lefkowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nizio met de inworp. Pawluk geeft een lange en hoge pass. Grądcki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Trojan met een harde bal richting middenveld. Jakiel kopt de bal weg. Daar is Halikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Lizusowicz rent richting de bal. Lizusowicz geeft een lange en hoge pass. Bzdak rent richting de bal. Bzdak schiet op doel. Napalony maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - Fc Nikisz 0:1

29e minuut.
Lizusowicz passt de bal in één keer door. Daar is Grądcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grądcki passt de bal zonder na te denken. Bzdak rent richting de bal. Bzdak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pruś passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeski met de inworp. Gąsiorek is nu in balbezit. Gąsiorek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Code 58%, Fc Nikisz 42%.
FC Code - Fc Nikisz 0:1

51e minuut.
Scyzoryk is nu in balbezit. Scyzoryk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bzdak de bal onder controle te krijgen. Grądcki is nu in balbezit. Grądcki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Napalony met een harde bal richting middenveld. Lizusowicz rent richting de bal. Gąsiorek begaat een overtreding. Gąsiorek krijgt een gele kaart. Lizusowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lizusowicz kan niet meer verder spelen. Breslin komt het veld opgelopen. Bzdak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grądcki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pruś is nu in balbezit. Gąsiorek onderschept slim de pass. Gąsiorek passt de bal zonder na te denken. Cwyl rent richting de bal. Cwyl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jakiel rent richting de bal. Breslin onderschept slim de pass. Breslin met een sublieme pass. Grądcki is nu in balbezit. Grądcki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Halikowski geeft een lange en hoge pass. Łoszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Breslin met een sublieme pass. Bzdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdak draait met de bal, schiet en ... Napalony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Code 54%, Fc Nikisz 46%.
FC Code - Fc Nikisz 0:1