Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Kobierzyn FC kobylaki
3-5-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 16.8
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Thurman speelt de bal door. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - FC kobylaki 1:0

3e minuut.
Vitagliano verovert de bal door een tackle van achteren. Vitagliano passt de bal in één keer door. Bakiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta onderschept slim de pass. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - FC kobylaki 2:0

6e minuut.
Geerinckx speelt de bal door. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta probeert naar een medespeler te passen. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Dyluś met een harde bal richting middenveld. Geerinckx kopt de bal weg. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. Delikatny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Vitagliano geeft de bal voor. Thurman heeft problemen om de bal te vangen. Thurman passt de bal met de wreef. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - FC kobylaki 3:0

10e minuut.
Muszarski is nu in balbezit. Muszarski speelt de bal door. Klungelig pakt Bakiera de bal. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano schiet op doel. Delikatny bokst de bal weg.

13e minuut.
Bakiera is nu in balbezit. Vitagliano verovert de bal door een tackle van achteren. Vitagliano met een sublieme pass. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski passt de bal zonder na te denken. Zabaleta rent richting de bal. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Młotkowski rent richting de bal. Młotkowski geeft een lange en hoge pass. Pisula controleert de bal met de borst. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - FC kobylaki 4:0

20e minuut.
Inworp. Thurman met een snelle inworp. Polkowski geeft een hoge lob. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Kabut verovert de bal door een tackle van achteren. Kabut geeft de bal voor. Muszarski kopt de bal weg. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - FC kobylaki 5:0

26e minuut.
Rojek controleert de bal met de borst. Polkowski met een sublieme pass. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano schiet op doel. Delikatny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - FC kobylaki 6:0

28e minuut.
Niedziela speelt de bal door. Polkowski is nu in balbezit. Polkowski passt de bal zonder na te denken. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. Paal! Delikatny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - FC kobylaki 7:0

34e minuut.
Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Dyluś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radacki rent richting de bal. Thurman rent richting de bal. Thurman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bakiera passt de bal met de wreef. Bulanda is nu in balbezit. Bulanda passt de bal met de wreef. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vitagliano is nu in balbezit. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kobierzyn 25%, FC kobylaki 75%.
AC Kobierzyn - FC kobylaki 7:0

46e minuut.
Thurman passt de bal met de wreef. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx probeert naar een medespeler te passen. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Zabaleta is nu in balbezit. Rojek begaat een overtreding. Zabaleta raakt geblesseerd tijdens het duel. Niedziela met een snel genomen vrije trap. Daar is Vitagliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitagliano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pisula passt de bal met de wreef. Radacki speelt de bal door. Thurman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vitagliano de bal. Vitagliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - FC kobylaki 8:0

61e minuut.
Bakiera heeft problemen om de bal te vangen. Vitagliano onderschept slim de pass. Vitagliano passt de bal met de wreef. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vitagliano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - FC kobylaki 9:0

67e minuut.
Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx met een sublieme pass. Vitagliano is nu in balbezit. Polkowski is nu in balbezit. Polkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - FC kobylaki 10:0

76e minuut.
Radacki is nu in balbezit. Radacki speelt de bal door. Klungelig pakt Dyluś de bal. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski passt de bal met de wreef. Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Rojek de bal. Polkowski is nu in balbezit. Polkowski passt de bal zonder na te denken. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Geerinckx met de inworp. Polkowski rent richting de bal. Polkowski passt de bal zonder na te denken. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano schiet op doel. Delikatny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Vitagliano rent richting de bal. Bakiera rent richting de bal. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Dyluś probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Geerinckx geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vitagliano kopt de bal weg. Thurman rent richting de bal. Thurman geeft een hoge lob. Daar is Kabut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delikatny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dyluś rent richting de bal. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - FC kobylaki 11:0

90e minuut.
Pisula is nu in balbezit. Thurman onderschept slim de pass. Thurman met een sublieme pass. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kobierzyn - FC kobylaki 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kobierzyn 23%, FC kobylaki 77%.
AC Kobierzyn - FC kobylaki 12:0