Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Marymont FC Code
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mićko met een sublieme pass. Jakiel rent richting de bal. Met opzet legt Pyra zijn tegenspeler op de grond. Pyra krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Gąsiorek met een sublieme pass. Pyra rent richting de bal. Pyra speelt de bal door. Cwyl heeft problemen om de bal te vangen. Cwyl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Pyra heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorek rent richting de bal. Gąsiorek haalt uit met een fantastische trap. Cwyl rent richting de bal. Cwyl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Marymont - FC Code 0:1

9e minuut.
Pyra met een sublieme pass. Gąsiorek is nu in balbezit. Gąsiorek speelt de bal door. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mićko is nu in balbezit. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski passt de bal zonder na te denken. Gąsiorek rent richting de bal. Gąsiorek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sidoruk rent richting de bal. Chowański rent richting de bal. Chowański passt de bal zonder na te denken. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Marymont - FC Code 1:1

22e minuut.
Cyrulik rent richting de bal. Lefkowicz is nu in balbezit. Cyrulik verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap. Napalony probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Łoszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek rent richting de bal. Gąsiorek passt de bal in één keer door. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dobek geeft een lange en hoge pass. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik onderschept slim de pass. Cyrulik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Marymont 49%, FC Code 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Marymont - FC Code 1:1

58e minuut.
Gąsiorek passt de bal in één keer door. Szkutnik is nu in balbezit. Cwyl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cwyl is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Szkutnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giemsa met een snel genomen vrije trap. Cyrulik is nu in balbezit. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa passt de bal met de wreef. Mićko heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorek onderschept slim de pass. Gąsiorek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Mićko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsiorek is nu in balbezit. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek onderschept slim de pass. Gąsiorek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Marymont 44%, FC Code 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Marymont - FC Code 1:1