Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Code AC Kobierzyn
Normal Tactiek 3-5-2
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 39.6
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Thurman verovert de bal door een tackle van achteren. Thurman met een sublieme pass. Joliet geeft een hoge lob. Zabaleta kopt de bal weg. Vitagliano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - AC Kobierzyn 0:1

3e minuut.
Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano verovert de bal door een tackle van achteren. Vitagliano met een sublieme pass. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - AC Kobierzyn 0:2

8e minuut.
Joliet probeert naar een medespeler te passen. Lefkowicz is nu in balbezit. Łoszkowski speelt de bal door. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - AC Kobierzyn 0:3

13e minuut.
Polkowski met een sublieme pass. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Łoszkowski zijn tegenspeler op de grond. Łoszkowski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Thurman rent richting de bal. Thurman passt de bal zonder na te denken. Zabaleta rent richting de bal. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Thurman geeft een hoge lob. Woźny heeft problemen om de bal te vangen. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - AC Kobierzyn 0:4

25e minuut.
Daar is Polkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakiel rent richting de bal. Jakiel passt de bal in één keer door. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rylik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thurman met een snelle inworp. Polkowski geeft een lange en hoge pass. Vitagliano springt en kopt de bal. Napalony bokst de bal weg.

28e minuut.
Lefkowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Geerinckx met de inworp. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sidoruk rent richting de bal. Vitagliano onderschept slim de pass. Vitagliano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lefkowicz de bal onder controle te krijgen. Napalony maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - AC Kobierzyn 0:5

31e minuut.
Geerinckx geeft een lange en hoge pass. Jakiel is nu in balbezit. Polkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polkowski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rzeski kopt de bal weg. Polkowski rent richting de bal. Polkowski speelt de bal door. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Napalony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Thurman verovert de bal door een tackle van achteren. Thurman probeert naar een medespeler te passen. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. Napalony werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - AC Kobierzyn 0:6

39e minuut.
Vitagliano passt de bal in één keer door. Łoszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta onderschept slim de pass. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano draait met de bal, schiet en ... Napalony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Jakiel kopt de bal weg. Niedziela met een sublieme pass. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta onderschept slim de pass. Zabaleta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Thurman rent richting de bal. Thurman geeft een lange en hoge pass. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Code 77%, AC Kobierzyn 23%.
FC Code - AC Kobierzyn 0:6

49e minuut.
Rylik is nu in balbezit. Thurman is nu in balbezit. Thurman geeft een lange en hoge pass. Vitagliano heeft problemen om de bal te vangen. Vitagliano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Niedziela met een sublieme pass. Klungelig pakt Zabaleta de bal. Zabaleta geeft de bal voor. Woźny geeft een hoge lob. Vitagliano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Polkowski rent richting de bal. Polkowski probeert naar een medespeler te passen. Rylik is nu in balbezit. Zabaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Napalony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Radacki geeft een hoge lob. Lefkowicz rent richting de bal. Vitagliano verovert de bal door een tackle van achteren. Vitagliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - AC Kobierzyn 0:7

65e minuut.
Inworp. Lenczyk komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Radacki is nu in balbezit. Radacki met een sublieme pass. Lenczyk met een sublieme pass. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano draait met de bal, schiet en ... Napalony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Warowy onderschept slim de pass. Warowy geeft de bal voor. Woźny heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thurman zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Niedziela passt de bal zonder na te denken. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk probeert naar een medespeler te passen. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peutinckx komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zabaleta verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Woźny is nu in balbezit. Vitagliano verovert de bal door een tackle van achteren. Vitagliano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Peutinckx heeft problemen om de bal te vangen. Peutinckx geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vitagliano de bal. Vitagliano draait met de bal, schiet en ... Napalony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - AC Kobierzyn 0:8

84e minuut.
Łoszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano passt de bal met de wreef. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Klungelig pakt Zabaleta de bal. Łoszkowski rent richting de bal. Peutinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. Napalony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Thurman met een sublieme pass. Daar is Peutinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peutinckx geeft een lange en hoge pass. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - AC Kobierzyn 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Code 74%, AC Kobierzyn 26%.
FC Code - AC Kobierzyn 0:9