Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nikisz FC kobylaki
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Pazdan is nu in balbezit. Pazdan geeft een lange en hoge pass. Kabut kopt de bal weg. Delen is nu in balbezit. Delen schiet op doel. Delikatny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Rojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Açar onderschept slim de pass. Açar passt de bal zonder na te denken. Bzdak rent richting de bal. Bzdak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rojek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kielonek komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Słomczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gawryś komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Kabut rent richting de bal. Kabut probeert naar een medespeler te passen. Bojdoł heeft problemen om de bal te vangen. Bzdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Açar probeert de bal met de borst te controleren. Açar passt de bal zonder na te denken. Bzdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nikisz 29%, FC kobylaki 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Nikisz - FC kobylaki 0:0

46e minuut.
Bzdak passt de bal in één keer door. Pazdan rent richting de bal. Pazdan met een sublieme pass. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen schiet op doel. Delikatny bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pawluk rent richting de bal. Pawluk geeft een lange en hoge pass. Kielonek kopt de bal weg. Pazdan is nu in balbezit. Pazdan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Açar verovert de bal door een tackle van achteren. Açar geeft de bal voor. Bzdak rent richting de bal. Bzdak haalt uit met een fantastische trap. Delikatny probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Scyzoryk de bal onder controle te krijgen. Scyzoryk geeft een lange en hoge pass. Dyluś kopt de bal weg. Bzdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Breslin de bal onder controle te krijgen. Gawryś is nu in balbezit. Breslin begaat een overtreding. Breslin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Dyluś heeft problemen om de bal te vangen. Delen onderschept slim de pass. Delen passt de bal met de wreef. Bzdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Pisula de bal. Delen is nu in balbezit. Delen passt de bal zonder na te denken. Bzdak rent richting de bal. Bzdak haalt uit met een fantastische trap. Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - FC kobylaki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nikisz 26%, FC kobylaki 74%.
Fc Nikisz - FC kobylaki 1:0