Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC kobylaki Fc Nikisz
Normal Tactiek fifi
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 32.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Inworp. Scyzoryk met de inworp. Zorlu geeft de bal voor. Grądcki is nu in balbezit. Grądcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC kobylaki - Fc Nikisz 0:1

16e minuut.
Zorlu heeft problemen om de bal te vangen. Halikowski speelt de bal door. Scyzoryk is nu in balbezit. Scyzoryk passt de bal in één keer door. Zorlu probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Rojek rent richting de bal. Rojek geeft de bal voor. Šimunović is nu in balbezit. Šimunović geeft de bal voor. Delen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kobylaki - Fc Nikisz 0:2

19e minuut.
Słomczyński met een sublieme pass. Rojek heeft problemen om de bal te vangen. Delen verovert de bal door een tackle van achteren. Delen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dyluś de bal onder controle te krijgen. Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Açar met de inworp. Breslin speelt de bal door. Daar is Açar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açar geeft een lange en hoge pass. Delen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rojek onderschept slim de pass. Halikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski met een sublieme pass. Delen rent richting de bal. Delen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kobylaki 69%, Fc Nikisz 31%.
FC kobylaki - Fc Nikisz 0:2

49e minuut.
Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Kabut speelt de bal door. Açar rent richting de bal. Grądcki is nu in balbezit. Grądcki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pisula met een sublieme pass. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński passt de bal zonder na te denken. Wagarowicz rent richting de bal. Wagarowicz haalt uit met een fantastische trap. Brychczy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Muszarski rent richting de bal. Scyzoryk verovert de bal door een tackle van achteren. Scyzoryk geeft de bal voor. Dyluś geeft de bal voor. Açar kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Halikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Delen rent richting de bal. Grądcki rent richting de bal. Grądcki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kobylaki 59%, Fc Nikisz 41%.
FC kobylaki - Fc Nikisz 0:2