Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liszki brazylja
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


25e minuut.
Maniewski onderschept slim de pass. Rabczewski speelt de bal door. Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski draait met de bal, schiet en ... Łatuszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liszki 45%, brazylja 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Liszki - brazylja 0:0

58e minuut.
Bagiński geeft de bal voor. Truchanowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Siekierecki ... Strafschop! Siekierecki krijgt een gele kaart. Truchanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Truchanowski neemt zijn aanloop. Łatuszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski draait met de bal, schiet en ... Łatuszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Fengler verovert de bal door een tackle van achteren. Rabczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rabczewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pitek is nu in balbezit. Pitek geeft een lange en hoge pass. Putowski probeert de bal met de borst te controleren. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler draait met de bal, schiet en ... Rudzki bokst de bal weg.

78e minuut.
Dyrda met een sublieme pass. Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fengler. Fengler krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Koźmiński onderschept slim de pass. Koźmiński met een sublieme pass. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Speichler haalt uit met een fantastische trap. Rudzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liszki 54%, brazylja 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Liszki - brazylja 0:0