Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Bloki Fc Nikisz
Normal Tactiek fifi
36% Balbezit 64%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 32.9
poor Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Halikowski met een sublieme pass. Scyzoryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Scyzoryk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Delen de bal. Delen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zawadziński kopt de bal weg. Klungelig pakt Halikowski de bal. Halikowski passt de bal zonder na te denken. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hvalić onderschept slim de pass. Delen is nu in balbezit. Delen passt de bal in één keer door. Hvalić rent richting de bal. Hvalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - Fc Nikisz 0:1

23e minuut.
Stąporski probeert naar een medespeler te passen. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hvalić draait met de bal, schiet en ... Wiadro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Breslin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasieńczyk is nu in balbezit. Jasieńczyk passt de bal in één keer door. Waleski rent richting de bal. Waleski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Šimunović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasieńczyk met de inworp. Stąporski probeert de bal met de borst te controleren. Stąporski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klinik heeft problemen om de bal te vangen. Waleski rent richting de bal. Waleski draait met de bal, schiet en ... Brychczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Bloki - Fc Nikisz 1:1

38e minuut.
Hvalić rent richting de bal. Zorlu is nu in balbezit. Hvalić rent richting de bal. Hvalić haalt uit met een fantastische trap. Wiadro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - Fc Nikisz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bloki 73%, Fc Nikisz 27%.
Team Bloki - Fc Nikisz 1:2

48e minuut.
Scyzoryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen geeft een lange en hoge pass. Hvalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - Fc Nikisz 1:3

57e minuut.
Scyzoryk probeert naar een medespeler te passen. Zorlu rent richting de bal. Zorlu met een sublieme pass. Hvalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić schiet op doel. Wiadro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Daar is Halikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halikowski geeft een hoge lob. Skolek heeft problemen om de bal te vangen. Delen rent richting de bal. Delen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grądcki komt het veld opgelopen. Trojan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Breslin de bal onder controle te krijgen. Janzen rent richting de bal. Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Açar geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - Fc Nikisz 1:4

71e minuut.
Šimunović kopt de bal weg. Hvalić probeert de bal met de borst te controleren. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić is nu in balbezit. Hvalić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Odolan met een snelle inworp. Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit geeft de bal voor. Trojan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen probeert naar een medespeler te passen. Hvalić rent richting de bal. Hvalić draait met de bal, schiet en ... Wiadro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Delen rent richting de bal. Delen passt de bal zonder na te denken. Hvalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić draait met de bal, schiet en ... Wiadro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hvalić is nu in balbezit. Zorlu rent richting de bal. Zorlu passt de bal met de wreef. Delen is nu in balbezit. Delen passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - Fc Nikisz 1:5

85e minuut.
Hvalić verovert de bal door een tackle van achteren. Gwit is nu in balbezit. Hvalić onderschept slim de pass. Hvalić haalt uit met een fantastische trap. Wiadro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bloki 67%, Fc Nikisz 33%.
Team Bloki - Fc Nikisz 1:5