Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nikisz Team Bloki
fifi Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 17.3
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Breslin speelt de bal door. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen passt de bal met de wreef. Hvalić is nu in balbezit. Hvalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Team Bloki 1:0

8e minuut.
Delen onderschept slim de pass. Delen passt de bal met de wreef. Hvalić rent richting de bal. Hvalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Team Bloki 2:0

15e minuut.
Doeltrap. Wiadro met een harde bal richting middenveld. Breslin kopt de bal weg. Hvalić is nu in balbezit. Hvalić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Breslin geeft een hoge lob. Skolek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Team Bloki 3:0

18e minuut.
Delen met een sublieme pass. Waleski is nu in balbezit. Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleski verovert de bal door een tackle van achteren. Waleski haalt uit met een fantastische trap. Brychczy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pazdan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Team Bloki 3:1

25e minuut.
Scyzoryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delen controleert de bal met de borst. Delen geeft de bal voor. Hvalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Team Bloki 4:1

26e minuut.
Zorlu passt de bal zonder na te denken. Delen rent richting de bal. Delen passt de bal zonder na te denken. Açar is nu in balbezit. Açar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Team Bloki 5:1

33e minuut.
Zorlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odolan met een snelle inworp. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Breslin geeft een lange en hoge pass. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hvalić draait met de bal, schiet en ... Wiadro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Team Bloki 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nikisz 35%, Team Bloki 65%.
Fc Nikisz - Team Bloki 6:1

46e minuut.
Hvalić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grądcki komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Jakubczak rent richting de bal. Jakubczak passt de bal zonder na te denken. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki verovert de bal door een tackle van achteren. Grądcki draait met de bal, schiet en ... Wiadro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delen rent richting de bal. Delen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zorlu is nu in balbezit. Zorlu passt de bal zonder na te denken. Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki schiet op doel. Wiadro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Team Bloki 7:1

60e minuut.
Pieniniemi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pieniniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniniemi speelt de bal door. Grądcki rent richting de bal. Grądcki schiet op doel. Aranowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klinik probeert naar een medespeler te passen. Grądcki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zawadziński. Grądcki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Breslin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Breslin passt de bal met de wreef. Pieniniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniniemi passt de bal in één keer door. Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Jakubczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delen rent richting de bal. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen rent richting de bal. Delen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nikisz 27%, Team Bloki 73%.
Fc Nikisz - Team Bloki 7:1