Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Code brazylja
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler geeft de bal voor. Łoszkowski rent richting de bal. Speichler verovert de bal door een tackle van achteren. Speichler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - brazylja 0:1

9e minuut.
Cwyl rent richting de bal. Fengler verovert de bal door een tackle van achteren. Łoszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakiel verovert de bal door een tackle van achteren. Jakiel met een sublieme pass. Cwyl rent richting de bal. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Pitek de bal. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitek. Pitek krijgt een gele kaart. Cwyl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cwyl wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kwiatkowski is nu in balbezit. Kwiatkowski speelt de bal door. Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Code - brazylja 1:1

42e minuut.
Woźny geeft een hoge lob. Trerecki heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorek is nu in balbezit. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Łoszkowski de bal. Gąsiorek is nu in balbezit. Gąsiorek speelt de bal door. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - brazylja 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Code 42%, brazylja 58%.
FC Code - brazylja 2:1

49e minuut.
Ribicki passt de bal zonder na te denken. Woźny probeert naar een medespeler te passen. Łoszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cwyl krijgt zijn hoofd ertegen. Łatuszyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - brazylja 3:1

52e minuut.
Rylik onderschept slim de pass. Rylik geeft een hoge lob. Siekierecki is nu in balbezit. Gąsiorek onderschept slim de pass. Gąsiorek geeft een hoge lob. Paal! Łatuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen. Cwyl heeft problemen om de bal te vangen. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - brazylja 4:1

59e minuut.
Fengler is nu in balbezit. Gąsiorek onderschept slim de pass. Gąsiorek speelt de bal door. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - brazylja 5:1

64e minuut.
Pitek geeft de bal voor. Inworp. Kwiatkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gąsiorek heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorek geeft een lange en hoge pass. Łatuszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cwyl rent richting de bal. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - brazylja 6:1

77e minuut.
Bury probeert de bal met de borst te controleren. Bury geeft een hoge lob. Cwyl probeert de bal aan de voet te houden. Kwiatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatkowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Łoszkowski passt de bal zonder na te denken. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl schiet op doel. Rzeski heeft problemen om de bal te vangen. Rzeski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rzeski rent richting de bal. Rzeski geeft een hoge lob. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Bury probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łatuszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Rzeski met een snelle inworp. Klungelig pakt Gąsiorek de bal. Gąsiorek geeft een hoge lob. Kwiatkowski is nu in balbezit. Kwiatkowski schiet op doel. Łatuszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Gąsiorek kopt de bal weg. Daar is Pitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ... Łatuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Code 33%, brazylja 67%.
FC Code - brazylja 6:1