Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Bloki AC Kobierzyn
Normal Tactiek 3-5-2
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 33.9
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Pauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauli passt de bal zonder na te denken. Daar is Powałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powałka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jakubczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Reede verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Wiadro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:1

12e minuut.
Zabaleta schiet op doel. Aranowski heeft problemen om de bal te vangen. Powałka rent richting de bal. Powałka geeft een lange en hoge pass. Daar is Aranowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:2

15e minuut.
Zabaleta speelt de bal door. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen onderschept slim de pass. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hrstka probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta passt de bal zonder na te denken. Powałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka onderschept slim de pass. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka verovert de bal door een tackle van achteren. Powałka geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:3

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakubczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Wiadro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:4

38e minuut.
Skolek kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reede neemt de hoekschop. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Wiadro bokst de bal weg.

39e minuut.
Hrstka onderschept slim de pass. Hrstka passt de bal zonder na te denken. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Wiadro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:5

44e minuut.
Niedziela passt de bal in één keer door. Zabaleta rent richting de bal. Powałka is nu in balbezit. Powałka geeft de bal voor. Zabaleta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bloki 76%, AC Kobierzyn 24%.
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:6

46e minuut.
Reede bereikt de bal nog maar net als eerste. Reede geeft een lange en hoge pass. Powałka kopt de bal weg. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Wiadro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Reede bereikt de bal nog maar net als eerste. Reede passt de bal in één keer door. Powałka is nu in balbezit. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gwit probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta geeft de bal voor. Powałka rent richting de bal. Powałka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pauli rent richting de bal. Pauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:7

53e minuut.
Daar is Reede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reede geeft de bal voor. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:8

59e minuut.
Skolek geeft de bal voor. Niedziela kopt de bal weg. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta schiet op doel. Wiadro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:9

68e minuut.
Gwit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwit passt de bal zonder na te denken. Powałka is nu in balbezit. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:10

72e minuut.
Buitenspel voor Waleski. Goede buitenspelval van de verdediging. Niedziela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zabaleta heeft problemen om de bal te vangen. Powałka rent richting de bal. Powałka schiet op doel. Wiadro bokst de bal weg.

77e minuut.
Jasieńczyk rent richting de bal. Niedziela verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela passt de bal in één keer door. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:11

78e minuut.
Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Powałka onderschept slim de pass. Powałka passt de bal in één keer door. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Wiadro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:12

89e minuut.
Gwit is nu in balbezit. Niedziela onderschept slim de pass. Niedziela geeft een lange en hoge pass. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bloki 85%, AC Kobierzyn 15%.
Team Bloki - AC Kobierzyn 0:13