Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brazylja FC kobylaki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Fengler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisula met de inworp. Muszarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski geeft een hoge lob. Łatuszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bury heeft problemen om de bal te vangen. Wagarowicz is nu in balbezit. Wagarowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Pitek geeft de bal voor. Obłoczyński kopt de bal weg. Trerecki kan de bal niet met de borst controleren. Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Słomczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kabut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łażewski met een snelle inworp. Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński geeft de bal voor. Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Wagarowicz is nu in balbezit. Siekierecki rent richting de bal. Wagarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wagarowicz haalt uit met een fantastische trap. Łatuszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Pitek verovert de bal door een tackle van achteren. Pitek speelt de bal door. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagarowicz onderschept slim de pass. Wagarowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - FC kobylaki 0:1

29e minuut.
Koźmiński passt de bal zonder na te denken. Łażewski rent richting de bal. Bakiera maakt een afschuwelijke overtreding. Bakiera krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kabut speelt de bal door. Obłoczyński rent richting de bal. Obłoczyński passt de bal zonder na te denken. Wagarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagarowicz draait met de bal, schiet en ... Łatuszyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brazylja 61%, FC kobylaki 39%.
brazylja - FC kobylaki 0:1

50e minuut.
Fengler is nu in balbezit. Słomczyński onderschept slim de pass. Słomczyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wagarowicz de bal. Wagarowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - FC kobylaki 0:2

59e minuut.
Pitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagarowicz onderschept slim de pass. Wagarowicz draait met de bal, schiet en ... Muszarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Wagarowicz de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Słomczyński rent richting de bal. Wagarowicz is nu in balbezit. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński draait met de bal, schiet en ... Siekierecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Trerecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cieplewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brazylja 55%, FC kobylaki 45%.
brazylja - FC kobylaki 0:2