Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Code Team Bloki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Sidoruk rent richting de bal. Stanisławek verovert de bal door een tackle van achteren. Łoszkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łoszkowski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zawadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łoszkowski speelt de bal door. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Wiadro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gwit kan de bal niet met de borst controleren. Zawadziński is nu in balbezit. Gąsiorek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gąsiorek krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Jakiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wilmowicz komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Gąsiorek passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasieńczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanisławek rent richting de bal. Stanisławek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gwit rent richting de bal. Gwit passt de bal zonder na te denken. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek schiet op doel. Lefkowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Janzen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rzeski met de inworp. Daar is Gąsiorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsiorek draait met de bal, schiet en ... Wiadro bokst de bal weg. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Gwit rent richting de bal. Gąsiorek onderschept slim de pass. Gąsiorek probeert naar een medespeler te passen. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Code 41%, Team Bloki 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Code - Team Bloki 0:0

48e minuut.
Jasieńczyk heeft problemen om de bal te vangen. Wilmowicz onderschept slim de pass. Wilmowicz probeert naar een medespeler te passen. Stanisławek rent richting de bal. Stanisławek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jakubczak rent richting de bal. Jakubczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Lefkowicz de bal. Waleski is nu in balbezit. Waleski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Code 47%, Team Bloki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Code - Team Bloki 0:0