Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liszki FC kobylaki
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Muszarski speelt de bal door. Słomczyński is nu in balbezit. Wagarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński schiet op doel. Rudzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Truchanowski draait met de bal, schiet en ... Bakiera kan de bal niet met de borst controleren. Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski draait met de bal, schiet en ... Delikatny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liszki - FC kobylaki 1:0

21e minuut.
Rabczewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bulanda met een snelle inworp. Słomczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomczyński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bakiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski haalt uit met een fantastische trap. Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liszki - FC kobylaki 2:0

27e minuut.
Bulanda speelt de bal door. Pietryka rent richting de bal. Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wagarowicz is nu in balbezit. Wagarowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pietryka rent richting de bal. Pietryka passt de bal zonder na te denken. Rojek rent richting de bal. Truchanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Truchanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rabczewski is nu in balbezit. Słomczyński rent richting de bal. Bagiński maakt een afschuwelijke overtreding. Bagiński krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Karkowski rent richting de bal. Bakiera is nu in balbezit. Bakiera met een sublieme pass. Wagarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagarowicz haalt uit met een fantastische trap. Rudzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liszki 57%, FC kobylaki 43%.
FC Liszki - FC kobylaki 2:0

78e minuut.
Bakiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakiera geeft een lange en hoge pass. Daar is Służalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagarowicz rent richting de bal. Wagarowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Karkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bakiera rent richting de bal. Karkowski begaat een overtreding. Bakiera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bakiera kan niet meer verder spelen. Kielonek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liszki 44%, FC kobylaki 56%.
FC Liszki - FC kobylaki 2:0