Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brazylja Fc Nikisz
Normal Tactiek fifi
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 32
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Brychczy met een harde bal richting middenveld. Delen kopt de bal weg. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić onderschept slim de pass. Hvalić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Siekierecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wnęczak komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski geeft de bal voor. Daar is Wnęczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hvalić rent richting de bal. Hvalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - Fc Nikisz 0:1

10e minuut.
Hvalić is nu in balbezit. Speichler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hvalić. Hvalić krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Hvalić is nu in balbezit. Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Açar geeft de bal voor. Delen rent richting de bal. Delen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - Fc Nikisz 0:2

19e minuut.
Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Bury geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scyzoryk met een snelle inworp. Zorlu geeft een lange en hoge pass. Łatuszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Šimunović geeft de bal voor. Açar is nu in balbezit. Açar speelt de bal door. Delen rent richting de bal. Delen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Açar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grądcki komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Halikowski kopt de bal weg. Wnęczak heeft problemen om de bal te vangen. Hvalić rent richting de bal. Hvalić schiet op doel. Łatuszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - Fc Nikisz 0:3

27e minuut.
Zorlu is nu in balbezit. Zorlu geeft de bal voor. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen haalt uit met een fantastische trap. Łatuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pitek geeft een hoge lob. Inworp. Scyzoryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki geeft een hoge lob. Ćwik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grądcki neemt de hoekschop. Łatuszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Halikowski onderschept slim de pass. Halikowski met een sublieme pass. Daar is Hvalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hvalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - Fc Nikisz 0:4

44e minuut.
Zorlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zorlu passt de bal zonder na te denken. Delen is nu in balbezit. Delen haalt uit met een fantastische trap. Łatuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brazylja 75%, Fc Nikisz 25%.
brazylja - Fc Nikisz 0:4

51e minuut.
Inworp. Pieniniemi komt het veld opgelopen. Trojan komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Trerecki de bal. Pieniniemi rent richting de bal. Pieniniemi met een sublieme pass. Hvalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - Fc Nikisz 0:5

58e minuut.
Pieniniemi rent richting de bal. Pieniniemi passt de bal zonder na te denken. Zorlu met een sublieme pass. Hvalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - Fc Nikisz 0:6

70e minuut.
Hvalić is nu in balbezit. Breslin is nu in balbezit. Hvalić is nu in balbezit. Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Halikowski kopt de bal weg. Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin speelt de bal door. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pieniniemi probeert naar een medespeler te passen. Zorlu rent richting de bal. Zorlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Hvalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hvalić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Halikowski de bal. Halikowski passt de bal zonder na te denken. Delen rent richting de bal. Delen passt de bal met de wreef. Zorlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu passt de bal zonder na te denken. Hvalić heeft problemen om de bal te vangen. Hvalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - Fc Nikisz 0:7

86e minuut.
Pieniniemi rent richting de bal. Pieniniemi geeft een hoge lob. Hvalić is nu in balbezit. Hvalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - Fc Nikisz 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brazylja 85%, Fc Nikisz 15%.
brazylja - Fc Nikisz 0:8