Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nikisz brazylja
fifi Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 16.7
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Delen is nu in balbezit. Delen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bury de bal onder controle te krijgen. Hvalić rent richting de bal. Hvalić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Breslin geeft een hoge lob. Açar is nu in balbezit. Açar probeert naar een medespeler te passen. Delen rent richting de bal. Delen haalt uit met een fantastische trap. Łatuszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - brazylja 1:0

10e minuut.
Łażewski kopt de bal weg. Scyzoryk rent richting de bal. Scyzoryk passt de bal met de wreef. Hvalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić draait met de bal, schiet en ... Łatuszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klinik geeft een hoge lob. Delen rent richting de bal. Hvalić is nu in balbezit. Delen is nu in balbezit. Delen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bury geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scyzoryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delen is nu in balbezit. Delen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Trerecki geeft een lange en hoge pass. Pazdan geeft een lange en hoge pass. Siekierecki heeft problemen om de bal te vangen. Delen is nu in balbezit. Delen schiet op doel. Łatuszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Zorlu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Siekierecki de bal onder controle te krijgen. Delen rent richting de bal. Delen schiet op doel. Łatuszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - brazylja 2:0

32e minuut.
Zorlu passt de bal in één keer door. Açar rent richting de bal. Ribicki met een sublieme pass. Hvalić is nu in balbezit. Hvalić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Halikowski kopt de bal weg. Delen rent richting de bal. Delen passt de bal in één keer door. Açar is nu in balbezit. Açar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klinik kopt de bal weg. Zorlu rent richting de bal. Zorlu passt de bal zonder na te denken. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Klinik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hvalić rent richting de bal. Klungelig pakt Zorlu de bal. Hvalić is nu in balbezit. Hvalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - brazylja 3:0

42e minuut.
Daar is Trerecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen passt de bal zonder na te denken. Hvalić is nu in balbezit. Hvalić haalt uit met een fantastische trap. Łatuszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zorlu heeft problemen om de bal te vangen. Hvalić rent richting de bal. Hvalić passt de bal met de wreef. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nikisz 28%, brazylja 72%.
Fc Nikisz - brazylja 3:0

51e minuut.
Doeltrap. Brychczy trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Zorlu de bal. Hvalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - brazylja 4:0

60e minuut.
Doeltrap. Chojnacki komt het veld opgelopen. Trojan komt het veld opgelopen. Pieniniemi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bury met een harde bal richting middenveld. Speichler kopt de bal weg. Açar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hvalić rent richting de bal. Hvalić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Łatuszyński speelt de bal door. Klinik kopt de bal weg. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić onderschept slim de pass. Hvalić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Łatuszyński trapt de bal weg van het doel. Halikowski kopt de bal weg. Daar is Bury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Łatuszyński probeert naar een medespeler te passen. Breslin kopt de bal weg. Açar heeft problemen om de bal te vangen. Klinik rent richting de bal. Açar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nikisz 21%, brazylja 79%.
Fc Nikisz - brazylja 4:0