Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Bloki FC kobylaki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Muszarski speelt de bal door. Daar is Wagarowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński schiet op doel. Aranowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bulanda rent richting de bal. Inworp. Bulanda met de inworp. Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński geeft een lange en hoge pass. Paal!

12e minuut.
Wagarowicz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Aranowski de bal. Wagarowicz rent richting de bal. Wagarowicz draait met de bal, schiet en ... Wiadro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - FC kobylaki 0:1

14e minuut.
Słomczyński is nu in balbezit. Słomczyński geeft een hoge lob. Skolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagarowicz rent richting de bal. Wagarowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dyluś onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasieńczyk met de inworp. Stąporski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stąporski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Waleski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Bloki - FC kobylaki 1:1

28e minuut.
Zawadziński kopt de bal weg. Bojdoł is nu in balbezit. Stąporski is nu in balbezit. Stąporski draait met de bal, schiet en ... Delikatny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - FC kobylaki 2:1

30e minuut.
Klungelig pakt Janzen de bal. Inworp. Muszarski met de inworp. Słomczyński heeft problemen om de bal te vangen. Słomczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bloki 66%, FC kobylaki 34%.
Team Bloki - FC kobylaki 2:1

49e minuut.
Bojdoł raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obłoczyński komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Pisula speelt de bal door. Muszarski rent richting de bal. Muszarski passt de bal zonder na te denken. Wagarowicz rent richting de bal. Wagarowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wiadro trapt de bal weg. Bakiera kan de bal niet met de borst controleren. Bakiera speelt de bal door. Wagarowicz rent richting de bal. Wagarowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Obłoczyński passt de bal in één keer door. Zawadziński is nu in balbezit. Zawadziński geeft een lange en hoge pass. Waleski rent richting de bal. Waleski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Jasieńczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jasieńczyk speelt de bal door. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Bloki - FC kobylaki 3:1

87e minuut.
Jasieńczyk speelt de bal door. Waleski is nu in balbezit. Dyluś onderschept slim de pass. Stąporski rent richting de bal. Stąporski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Bloki 50%, FC kobylaki 50%.
Team Bloki - FC kobylaki 3:1