Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Code FC Liszki
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek passt de bal zonder na te denken. Truchanowski rent richting de bal. Truchanowski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Woźny de bal. Napalony bokst de bal weg.

20e minuut.
Pietryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiorek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cwyl de bal. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Rudzki bokst de bal weg.

26e minuut.
Napalony met een harde bal richting middenveld. Pietryka kopt de bal weg. Daar is Rylik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek passt de bal met de wreef. Cwyl rent richting de bal. Cwyl haalt uit met een fantastische trap. Rudzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - FC Liszki 1:0

34e minuut.
Kwiatkowski geeft een hoge lob. Putowski rent richting de bal. Cwyl onderschept slim de pass. Cwyl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Rabczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rabczewski passt de bal zonder na te denken. Inworp. Sidoruk met de inworp. Kwiatkowski rent richting de bal. Kwiatkowski geeft de bal voor. Rudzki bokst de bal weg. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - FC Liszki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Code 36%, FC Liszki 64%.
FC Code - FC Liszki 2:0

52e minuut.
Inworp. Rzeski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Służalec de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - FC Liszki 3:0

63e minuut.
Rabczewski speelt de bal door. Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz geeft een lange en hoge pass. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl schiet op doel. Rudzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karkowski kopt de bal weg. Pietryka rent richting de bal. Wilmowicz begaat een overtreding. Wilmowicz krijgt een gele kaart. Pietryka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pietryka kan niet meer verder spelen. Ozieriański komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Łoszkowski rent richting de bal. Rabczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabczewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Truchanowski de bal. Truchanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Ozieriański de bal. Gąsiorek is nu in balbezit. Ozieriański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gąsiorek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilmowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bagiński met de inworp. Rabczewski heeft problemen om de bal te vangen. Kwiatkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kwiatkowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kwiatkowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Rylik rent richting de bal. Rylik passt de bal zonder na te denken. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl schiet op doel. Rudzki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Code - FC Liszki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Code 44%, FC Liszki 56%.
FC Code - FC Liszki 4:0