Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liszki FC Code
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Maniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maniewski speelt de bal door. Klungelig pakt Rabczewski de bal. Gąsiorek onderschept slim de pass. Gąsiorek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liszki - FC Code 0:1

30e minuut.
Łoszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabczewski passt de bal zonder na te denken. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Putowski heeft problemen om de bal te vangen. Rabczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cwyl krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Putowski geeft de bal voor. Inworp. Rzeski met een snelle inworp. Gąsiorek rent richting de bal. Gąsiorek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rzeski passt de bal in één keer door. Ozieriański probeert de bal aan de voet te houden. Rabczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiorek schiet op doel. Rudzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liszki 56%, FC Code 44%.
FC Liszki - FC Code 0:1

47e minuut.
Cwyl verovert de bal door een tackle van achteren. Cwyl probeert naar een medespeler te passen. Gąsiorek is nu in balbezit. Gąsiorek haalt uit met een fantastische trap. Daar is Putowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Dyrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski onderschept slim de pass. Rzeski passt de bal met de wreef. Cwyl rent richting de bal. Cwyl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rudzki niet meer kan verder spelen. Tekiela komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Rabczewski speelt de bal door. Bagiński rent richting de bal. Bagiński probeert naar een medespeler te passen. Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jakiel heeft problemen om de bal te vangen. Jakiel geeft de bal voor. Rzeski kopt de bal weg. Cwyl rent richting de bal. Cwyl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liszki 63%, FC Code 37%.
FC Liszki - FC Code 0:1