Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Marymont brazylja
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Październik onderschept slim de pass. Październik passt de bal met de wreef. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap. Łatuszyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Marymont - brazylja 1:0

21e minuut.
Ribicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wnęczak komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Bury geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Październik rent richting de bal. Październik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pitek geeft de bal voor. Inworp. Dobek met de inworp. Butz geeft een lange en hoge pass. Siekierecki kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Anders de bal. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz speelt de bal door. Cyrulik rent richting de bal. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki verovert de bal door een tackle van achteren. Trerecki is nu in balbezit. Cyrulik verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrulik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Marymont - brazylja 2:0

39e minuut.
Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik met een sublieme pass. Cyrulik is nu in balbezit. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Marymont - brazylja 3:0

42e minuut.
Cyrulik rent richting de bal. Październik rent richting de bal. Cyrulik rent richting de bal. Październik is nu in balbezit. Październik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Marymont - brazylja 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Marymont 40%, brazylja 60%.
RKS Marymont - brazylja 4:0

60e minuut.
Trerecki rent richting de bal. Październik onderschept slim de pass. Październik passt de bal met de wreef. Cyrulik is nu in balbezit. Cyrulik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Marymont - brazylja 5:0

64e minuut.
Cyrulik is nu in balbezit. Bury is nu in balbezit. Cyrulik verovert de bal door een tackle van achteren. Październik is nu in balbezit. Październik schiet op doel. Łatuszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Marymont - brazylja 6:0

74e minuut.
Pyra probeert naar een medespeler te passen. Trerecki is nu in balbezit. Październik verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrulik rent richting de bal. Cyrulik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cyrulik passt de bal in één keer door. Październik is nu in balbezit. Bury rent richting de bal. Październik verovert de bal door een tackle van achteren. Październik schiet op doel. Łatuszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Październik speelt de bal door. Cyrulik is nu in balbezit. Daar is Cyrulik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyrulik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Marymont - brazylja 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Marymont 44%, brazylja 56%.
RKS Marymont - brazylja 7:0