Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brazylja AC Kobierzyn
Normal Tactiek 3-5-2
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Maszudziński is nu in balbezit. Maszudziński passt de bal met de wreef. Radeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Trerecki rent richting de bal. Radeta onderschept slim de pass. Radeta met een sublieme pass. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Maszudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Maszudziński probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - AC Kobierzyn 0:1

26e minuut.
Maszudziński onderschept slim de pass. Klungelig pakt Maszudziński de bal. Maszudziński passt de bal met de wreef. Radeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - AC Kobierzyn 0:2

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maszudziński met een snelle inworp. Peutinckx met een sublieme pass. Zabaleta heeft problemen om de bal te vangen. Zabaleta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - AC Kobierzyn 0:3

40e minuut.
Andronic kopt de bal weg. Klungelig pakt Niedziela de bal. Niedziela probeert naar een medespeler te passen. Peutinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Peutinckx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brazylja 78%, AC Kobierzyn 22%.
brazylja - AC Kobierzyn 0:3

56e minuut.
Niedziela rent richting de bal. Niedziela speelt de bal door. Peutinckx speelt de bal door. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Trerecki passt de bal met de wreef. Radeta rent richting de bal. Radeta probeert naar een medespeler te passen. Zabaleta rent richting de bal. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Łatuszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Reede kan de bal niet met de borst controleren. Reede geeft een hoge lob. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bury de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - AC Kobierzyn 0:4

76e minuut.
Trerecki heeft problemen om de bal te vangen. Peutinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Peutinckx passt de bal zonder na te denken. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Łatuszyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - AC Kobierzyn 0:5

78e minuut.
Inworp. Reede met een snelle inworp. Peutinckx heeft problemen om de bal te vangen. Peutinckx geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
brazylja - AC Kobierzyn 0:6

84e minuut.
Reede controleert de bal met de borst. Reede geeft de bal voor. Pitek heeft problemen om de bal te vangen. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta draait met de bal, schiet en ... Łatuszyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brazylja 66%, AC Kobierzyn 34%.
brazylja - AC Kobierzyn 0:6