Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch 1920 Chorzow Włókniarz Pabianice
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 38.4
average Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Inworp. Tabu met een snelle inworp. Cackowski is nu in balbezit. Theodorescu onderschept slim de pass. Theodorescu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jeziorski verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziorski speelt de bal door. Daar is Bilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilko schiet op doel. Szabat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch 1920 Chorzow - Włókniarz Pabianice 1:0

15e minuut.
Bojas geeft een lange en hoge pass. Czeski kan de bal niet met de borst controleren. Schmiderer is nu in balbezit. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu draait met de bal, schiet en ... Loczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Wierzbowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montefameglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Montefameglio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schmiderer de bal. Schmiderer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer onderschept slim de pass. Schmiderer met een sublieme pass. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Montefameglio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat onderschept slim de pass. Szabat draait met de bal, schiet en ... Vârtejaru bokst de bal weg.

45e minuut.
Derdaś passt de bal in één keer door. Schmiderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer geeft een hoge lob. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch 1920 Chorzow 66%, Włókniarz Pabianice 34%.
Ruch 1920 Chorzow - Włókniarz Pabianice 1:0

46e minuut.
Schmiderer speelt de bal door. Szabat probeert naar een medespeler te passen. Wierzbowski is nu in balbezit. Theodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Rabiniak de bal. Schmiderer rent richting de bal. Czeski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czeski krijgt een gele kaart. Schmiderer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schmiderer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruch 1920 Chorzow - Włókniarz Pabianice 1:1

59e minuut.
Derdaś speelt de bal door. Loczkowski probeert naar een medespeler te passen. Montefameglio kopt de bal weg. Bojas rent richting de bal. Bojas geeft de bal voor. Loczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Cackowski kan de bal niet met de borst controleren. Derdaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdaś passt de bal zonder na te denken. Schmiderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdaś speelt de bal door. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Montefameglio speelt de bal door. Bojas is nu in balbezit. Bojas passt de bal zonder na te denken. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch 1920 Chorzow - Włókniarz Pabianice 1:2

88e minuut.
Mathopa geeft een lange en hoge pass. Rabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer begaat een overtreding. Schmiderer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch 1920 Chorzow 70%, Włókniarz Pabianice 30%.
Ruch 1920 Chorzow - Włókniarz Pabianice 1:2