Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polona Bydgoszcz jarczewioki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Halczak rent richting de bal. Halczak geeft een lange en hoge pass. Skłodowski rent richting de bal. Bilewicz rent richting de bal. Bilewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Chęcielewski geeft de bal voor. Wiejowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fidor de bal. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dymek is nu in balbezit. Bilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilewicz met een sublieme pass. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Skłodowski onderschept slim de pass. Dymek is nu in balbezit. Skłodowski onderschept slim de pass. Skłodowski schiet op doel. Szajdel heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Dymek de bal onder controle te krijgen. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Kulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Szczerba rent richting de bal. Fidor onderschept slim de pass. Fidor passt de bal zonder na te denken. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski draait met de bal, schiet en ... Chmielowiec bokst de bal weg. Paal!

30e minuut.
Inworp. Matuszyński met de inworp. Fidor met een sublieme pass. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Szczerba rent richting de bal. Bilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilewicz passt de bal met de wreef. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap. Chmielowiec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Polona Bydgoszcz - jarczewioki 1:0

41e minuut.
Szczerba passt de bal met de wreef. Skłodowski heeft problemen om de bal te vangen. Szczerba is nu in balbezit. Skłodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skłodowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polona Bydgoszcz 39%, jarczewioki 61%.
Polona Bydgoszcz - jarczewioki 1:0

53e minuut.
Cesarz is nu in balbezit. Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski met een sublieme pass. Kulej rent richting de bal. Kulej haalt uit met een fantastische trap. Ocieczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sobek geeft de bal voor. Matuszyński is nu in balbezit. Met opzet legt Aleksaderski zijn tegenspeler op de grond. Aleksaderski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ocieczek trapt de bal weg. Dymek kopt de bal weg. Klungelig pakt Fidor de bal. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polona Bydgoszcz - jarczewioki 1:1

87e minuut.
Aleksaderski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczerba rent richting de bal. Szczerba geeft een hoge lob. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polona Bydgoszcz 58%, jarczewioki 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polona Bydgoszcz - jarczewioki 1:1