Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jarczewioki Polona Bydgoszcz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Cesarz passt de bal met de wreef. Kulej heeft problemen om de bal te vangen. Halczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulej onderschept slim de pass. Kulej schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Płomiński onderschept slim de pass. Płomiński speelt de bal door. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Kulej rent richting de bal. Kulej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nawałka met een sublieme pass. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Suwara de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
jarczewioki - Polona Bydgoszcz 0:1

23e minuut.
Płomiński rent richting de bal. Dymek speelt de bal door. Sobek met een sublieme pass. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Szczerba geeft een lange en hoge pass. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski speelt de bal door. Kulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jarczewioki 51%, Polona Bydgoszcz 49%.
jarczewioki - Polona Bydgoszcz 0:1

58e minuut.
Cesarz rent richting de bal. Cesarz speelt de bal door. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sielski is nu in balbezit. Sielski geeft een hoge lob. Sobek kopt de bal weg. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Halczak speelt de bal door. Szczerba rent richting de bal. Fidor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fidor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jarczewioki 51%, Polona Bydgoszcz 49%.
jarczewioki - Polona Bydgoszcz 0:1