Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wrocław II LEGIA WARSZAWA 10
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Herczyk geeft een hoge lob. Kucfir kopt de bal weg. Wysopal probeert de bal aan de voet te houden. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kucfir speelt de bal door. Daar is Podbrożny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski draait met de bal, schiet en ... Roszak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wrocław II - LEGIA WARSZAWA 10 1:0

21e minuut.
Wyleżych rent richting de bal. Wyleżych passt de bal met de wreef. Kuczen is nu in balbezit. Szerc verovert de bal door een tackle van achteren. Szerc draait met de bal, schiet en ... Grzywacz bokst de bal weg.

26e minuut.
Hromyka onderschept slim de pass. Hromyka probeert naar een medespeler te passen. Chudala probeert naar een medespeler te passen. Warakomski rent richting de bal. Warakomski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Szerc kopt de bal weg. Górek probeert naar een medespeler te passen. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz verovert de bal door een tackle van achteren. Malarz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Podbrożny met een sublieme pass. Wysopal is nu in balbezit. Wysopal geeft een lange en hoge pass. Warakomski rent richting de bal. Warakomski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dzigoński is nu in balbezit. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala speelt de bal door. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wrocław II - LEGIA WARSZAWA 10 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wrocław II 43%, LEGIA WARSZAWA 10 57%.
FC Wrocław II - LEGIA WARSZAWA 10 2:0

49e minuut.
Malarz met een snelle inworp. Chudala rent richting de bal. Chudala passt de bal zonder na te denken. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Górek is nu in balbezit. Wyleżych rent richting de bal. Górek begaat een overtreding. Górek krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Szerc passt de bal zonder na te denken. Wyleżych rent richting de bal. Hromyka is nu in balbezit. Wyleżych verovert de bal door een tackle van achteren. Wyleżych schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir geeft een hoge lob. Wyleżych rent richting de bal. Wyleżych haalt uit met een fantastische trap. Grzywacz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Górek geeft een hoge lob. Inworp. Raczyński met de inworp. Szerc geeft een lange en hoge pass. Wysopal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wrocław II - LEGIA WARSZAWA 10 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wrocław II 60%, LEGIA WARSZAWA 10 40%.
FC Wrocław II - LEGIA WARSZAWA 10 2:1