Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atomówki 16 LKS GOSłAW
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Labak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rybczyński rent richting de bal. Kochan begaat een overtreding. Kochan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak probeert naar een medespeler te passen. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Fiutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

22e minuut.
Czajkowski probeert naar een medespeler te passen. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa met een sublieme pass. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Czajkowski geeft een hoge lob. Zajda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dymek de bal onder controle te krijgen. Kurc rent richting de bal. Kurc draait met de bal, schiet en ... Osicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomówki 16 - LKS GOSłAW 1:0

27e minuut.
Bogucki rent richting de bal. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa passt de bal in één keer door. Ewiak rent richting de bal. Ewiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fiutowski trapt de bal weg. Zwirko is nu in balbezit. Zwirko passt de bal zonder na te denken. Kurc rent richting de bal. Kurc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirko onderschept slim de pass. Zwirko geeft een hoge lob. Dziedzic rent richting de bal. Dziedzic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rybczyński kopt de bal weg. Zwirko rent richting de bal. Zwirko passt de bal zonder na te denken. Kurc is nu in balbezit. Kurc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda speelt de bal door. Bogucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomówki 16 63%, LKS GOSłAW 37%.
Atomówki 16 - LKS GOSłAW 1:0

52e minuut.
Fiutowski met een sublieme pass. Rybczyński kopt de bal weg. Franek probeert de bal aan de voet te houden. Kurc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurc draait met de bal, schiet en ... Osicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Tędzyński onderschept slim de pass. Zajda rent richting de bal. Tędzyński begaat een overtreding. Tędzyński krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Zajda rent richting de bal. Kochan verovert de bal door een tackle van achteren. Ewiak rent richting de bal. Kochan rent richting de bal. Kochan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomówki 16 51%, LKS GOSłAW 49%.
Atomówki 16 - LKS GOSłAW 1:0